Ga naar de inhoud

De perfecte gouden armband voor dames

  Een goed accessoire om in te investeren!

  Een gouden armband is onmisbaar in de sieradencollectie van een stijlvolle dame. Een mooie gouden armband is namelijk een divers accessoire wat je kunt dragen met verschillende soorten outfits, van casual tot gekleed en feestelijk. Je kunt het dus eigenlijk iedere dag wel dragen om je outfit direct een luxe uitstraling te geven met prachtige gouden glans.

  Gouden armbanden zijn gemakkelijk te mixen en matchen

  Gouden armbanden kun je gemakkelijk matchen met andere soorten sieraden. Combineer de armband met een gouden ketting en gouden oorbellen of een gouden ring en je hebt al snel een prachtig resultaat. Wat ook een leuk idee is, is om meerdere gouden armbanden met verschillende afwerkingen en accenten te mixen en matchen om zo met jouw dagelijkse sieraad toch elke dag een unieke look te maken. Het beste start je met een basic gouden armband zoals hieronder om daarna te mixen en matchen met gouden armbanden met verschillende accenten.

  Gouden armbanden met verschillende accenten

  Gouden armbanden kun je oneindig combineren. Goud gaat namelijk prachtig met materialen zoals zoetwaterparels, natuursteen of gekleurd emaille. Wij houden van mixen en matchen en dragen onze gouden accent armbanden dan ook graag met onze minimalistische Essentials. Bekijk hieronder enkele van gouden armbanden met luxe en speelse accenten.

  iedere vrouw kan een gouden armband gebruiken

  De perfecte gouden armband heeft een stijlvol en tijdloos design en is de goede investering om te maken voor jouw persoonlijke sieraden collectie. Het diverse accessoire combineer je namelijk goed met verschillende outfits, van casual tot formeel. Het geeft je direct een luxe en verzorgde uitstraling. Omdat elke vrouw wel een gouden armband kan gebruiken is het ook een perfect accessoire om cadeau te geven, waar je sowieso goed mee zit!