Ga naar de inhoud

Retourneren

Op Embrace Design bestellingen zit altijd 14 dagen bedenktijd. Als je een artikel retourneert binnen 14 dagen nadat het bij je is afgeleverd, geven we je een volledige terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode. Voor verdere instructies kunt je per e-mail contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]

Retourvoorwaarden

  • Klanten die in de Europese Unie wonen, hebben het wettelijke recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen vanaf de dag waarop de klant de artikelen waarnaar in de koopovereenkomst wordt verwezen, fysiek in bezit heeft gekregen.
  • Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant Embrace Design op de hoogte stellen van het besluit van de klant om de overeenkomst te herroepen door een ondubbelzinnige verklaring af te leggen waarin het besluit van de klant om de overeenkomst te herroepen wordt uiteengezet.
  • De klant heeft binnen de herroepingstermijn gebruik gemaakt van het herroepingsrecht als de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht wordt verzonden voordat die termijn is verstreken.
  • De klant die het herroepingsrecht uitoefent, moet de goederen terugsturen of overhandigen zonder onnodige vertraging en in elk geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop de klant aan Embrace Design heeft meegedeeld dat hij de overeenkomst herroept.
  • Artikelen worden op kosten van de klant teruggestuurd naar het magazijn van Embrace Design.
  • Artikelen dienen in de originele verpakking en in nieuwstaat te worden geretourneerd.

Garantie

Op Embrace Design producten zit 3 maanden garantie vanaf de datum waarop het sieraad is aangeschaft. Deze garantie dekt alleen materiaal- en productiefouten. Garantievoorwaarden: buiten de garantie vallen alle beschadigingen die een gevolg zijn van onjuist gebruik of verkeerde behandeling van het product. Alle materialen verkleuren op den duur maar deze verkleuring gaat sneller als het product in aanraking komt met zoute lucht, water, zwavel, parfum, zeep, chloor, lotion, haarlak, huidcrème of huid met een hoge zuurgraad. Beschadiging door normale slijtage en verkleuring vallen dan ook buiten de garantie.

Om lang te kunnen genieten van uw Embrace Design product adviseren wij het volgende: Doe het sieraad af voordat je gaat sporten, huishoudelijk of ander ruw werk gaat doen en wanneer je gaat slapen of douchen. Stel het sieraad niet bloot aan UV licht. Vermijd het contact tussen het sieraad en chemische middelen zoals parfum, schoonmaakmiddelen, ammonia, bleekwater, chloor of zout water omdat dit tot niet alleen tot verkleuring van het sieraad kan leiden maar er ook toe kan leiden dat steentjes in het sieraad losraken. Maak uw sieraden niet schoon met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek. Gebruik alleen lauw warm water, zonder chemische toevoegingen. Meer tips over hoe je jouw sieraden lang mooi houdt, lees je hier.

Embrace Design is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het dragen van de sieraden of door verkeerd of oneigenlijk gebruik. Alle klachten dienen naar een officiële dealer te worden gestuurd en dienen vergezeld te zijn van uw originele aankoopnota.

WAARSCHUWING:
Een Embrace Design sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een Embrace Design sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby’s en kinderen!

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met onze klantenservice.