Ga naar de inhoud

Lookbook: Perfect Pearl sieraden collectie

Parelsieraden zijn al eeuwenlang geliefd en hebben zich bewezen als tijdloos en klassiek accessoire voor stijlvolle dames. Van casual tot formeel, van jong tot oud, iedereen kan prachtig parel sieraden dragen bij haar outfit. Daarnaast raken ze dankzij de elegante parelglans en tijdloze uitstraling nooit uit de mode. Tijd om te investeren in prachtige parelsieraden gecombineerd met klassiek goud voor een mooie prijs. Omdat jij dat verdient!

Single pearls

De nieuwste aanwinsten in onze parel collectie zijn de Single Pearl bolletjes armbanden Maxime en Billie. Maxime is gemaakt van 3 millimeter grote vergulde bolletjes en de bolletjes van Billie hebben een afmeting van 6 millimeter. De parels in het midden van de armbanden zijn ware eyecatchers.

Mix en match met parels

Een van onze favoriete manieren om onze parelarmbandjes te dragen is door ze te mixen en matchen. Zo creëer je elke dag nieuwe speelse looks met parels.

Parels met zwart en goud

Een elegant en klassieke uitstraling geeft een zwarte outfit met gouden sieraden en ivoorkleurige glanzende parels. Wist je dat al onze gouden sieraden gemaakt zijn van duurzaam roestvrij staal voorzien van 14 karaats gouden plating? Het resultaat is een elegant sieraad met een luxe uitstraling wat lang mooi blijft en een scherpe prijs heeft!

Simpel en elegant

Less is more zeggen ze wel eens. Hoewel we houden van de speelse mix en match look, vinden we deze simpele en elegante combinatie ook fantastisch!

Shop jouw parelsieraden online

Overtuigd van de tijdloze en elegante Perfect Pearl collectie? Bekijk hieronder de complete collectie. Wist je dat je automatisch 10% korting krijgt op jouw eerste bestelling in onze webshop?