Ga naar de inhoud

De favoriete armbanden van styliste Miranda

Ontdek de favoriete armbanden van styliste Miranda van Commenée. Ze heeft gewerkt met merken als Vanilia, WE, M&S Mode, Witteveen en Claudia Sträter en helpt tegenwoordig als personal shopper en styliste haar eigen klanten aan een prachtige garderobe met stralende outfits. We kunnen geen betere persoon bedenken om te vragen welke armbanden niet mogen ontbreken in je collectie om je dagelijkse outfits mee af te stijlen. Miranda koos vier armbanden uit en we stellen ze met trots aan je voor!

“Ik vind verschillende vormen bij elkaar heel sterk!”

Miranda koos uit onze collectie een prachtige 14 karaats vergulde bangle armband met een klassieke uitstraling. Deze bangle is een divers accessoire wat je gemakkelijk kunt mixen en matchen met andere accessoires.

Ze combineert de bangle armband met elastische armbanden in verschillende kleuren en texturen en materialen voor een speelse look. Zo matcht ze hier armbanden met 14 karaats vergulde bolletjes gecombineerd met rozenkwarts, een witte schelp en witte glaskraaltjes.

Shop de favorieten van Miranda online

Wil je er net zo stijlvol uitzien als Miranda met de perfecte armbanden om je outfit af te maken? Bekijk en shop hieronder de vier favoriete armbanden van Miranda. Welke is jouw favoriet?