Meteen naar de inhoud
Gratis verzending vanaf € 19,95
Binnen 3 werkdagen bezorgd
Altijd 14 dagen bedenktijd

FAQ

Levering

Wat zijn onze levertijden?

Jouw bestelling wordt binnen vier werkdagen ingepakt en verzonden na het afronden van de betaling.

De levertijd per land, vanaf het moment van verzending, is als volgt:

-Nederland: 1-2 werkdagen

-België en Duitsland: 2-3 werkdagen

Wat zijn de verzendkosten?

Leveringen binnen Nederland

Onze artikelen worden verzonden via onze PostNL pakketdienst voor slechts € 4,95 en als je meer dan € 19,95 uitgeeft, is de bezorging altijd gratis.

België en Duitsland

Bestellingen voor België of Duitsland worden verzonden met onze Internationale service voor € 8,95 (ongeacht het orderbedrag).

Volg uw bestelling

Levering is altijd volledig traceerbaar. We zullen u een link naar uw trackinginformatie e-mailen zodra uw pakket is verzonden.

Adres wijzigen

Het is niet mogelijk om het verzendadres te wijzigen nadat uw bestelling is geplaatst.

Pakket niet geleverd?

Het kan zijn dat jouw pakket onderweg vertraging heeft opgelopen. Wij adviseren daarom om nog even af te wachten en de Track & Trace code van PostNL in de gaten te houden. Mocht het pakket uiteindelijk niet zijn ontvangen, neem dan per e-mail contact op met onze klantenservice.

 

Retourneren en terugbetalingen

Retourbeleid

Als je een artikel retourneert met een verzoek om terugbetaling binnen 14 dagen nadat het bij je is afgeleverd, geven we je een volledige terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode. Voor verdere instructies kunt u per e-mail contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]

Retourvoorwaarden

  • Klanten die in de Europese Unie wonen, hebben het wettelijke recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te herroepen.
  • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen vanaf de dag waarop de klant de artikelen waarnaar in de koopovereenkomst wordt verwezen, fysiek in bezit heeft gekregen.
  • Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant Embrace Design op de hoogte stellen van het besluit van de klant om de overeenkomst te herroepen door een ondubbelzinnige verklaring af te leggen waarin het besluit van de klant om de overeenkomst te herroepen wordt uiteengezet.
  • De klant heeft binnen de herroepingstermijn gebruik gemaakt van het herroepingsrecht als de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht wordt verzonden voordat die termijn is verstreken.
  • De klant die het herroepingsrecht uitoefent, moet de goederen terugsturen of overhandigen zonder onnodige vertraging en in elk geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop de klant aan Embrace Design heeft meegedeeld dat hij de overeenkomst herroept.
  • Artikelen worden op kosten van de klant teruggestuurd naar het magazijn van Embrace Design.
  • Artikelen dienen in de originele verpakking en in nieuwstaat te worden geretourneerd.

Betaling

Betalingsmethoden

Alle artikelen op onze webshop worden aangeboden met prijzen uitgedrukt in Euro’s inclusief toepasselijke BTW. Alle betalingen worden op een veilige manier verwerkt door onze betalingsprovider Mollie.

Wij aanvaarden de volgende betalingsmethoden:

Ideal
Alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.

Credit Card
Beschikbaar voor alle klanten. De volgende drie creditcards worden geaccepteerd: American Express, MasterCard en Visa. We slaan geen creditcardgegevens op.

Apple Pay
Beschikbaar op Apple-apparaten in de meeste landen.

Bancontact
Alleen beschikbaar voor Belgische klanten.

Giropay
Alleen beschikbaar voor Duitse klanten

Is mijn betaling gelukt?

Het kan soms voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat met het betalen van je bestelling. Twijfel je of jouw betaling goed is doorgekomen?

Kijk dan allereerst je eigen bankafschriften na om te zien of het bedrag van je rekening is afgeschreven. Is dit niet het geval, dan is jouw bestelling niet bij ons doorgekomen en heb je ook niet betaald. Dit betekent dat je de bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw de betaling moet uitvoeren.

Twijfel je of jouw betaling goed is doorgekomen? Neem dan altijd even contact op met onze klantenservice.

Producten & Collecties

Welke materialen gebruiken jullie?

Embrace Design staat voor kwaliteit en daarom zijn de meeste van onze sieraden gemaakt van stainless steel. Stainless steel, ook wel bekend als roestvrij of roestvast staal, kent veel voordelen. Stainless steel is allergievrij, wat betekent dat vrijwel iedereen deze sieraden zonder problemen kan dragen, ook wanneer je last hebt nikkelallergie. Nog een fijn voordeel is dat stainless steel armbanden geen onderhoud nodig hebben. Het materiaal is super stevig en gaat ontzettend lang mee.

Hoe houd ik mijn sieraden het langste mooi?

Doordat wij gebruik maken van stainless steel, ook wel bekend als roestvrijstaal hebben jouw sieraden geen onderhoud nodig. Het materiaal is erg stevig en gaat ontzettend lang mee.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Wij helpen je graag verder! Neem contact op met onze klantenservice.


Instagram


Facebook


Envelope