Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Leveringen

Die sieraden van Embrace Design worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen drie werkdagen te bezorgen! Nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail daarnaast sturen we je nog een mail op het moment dat jouw bestelling wordt verzonden.

 

Je bestelling wordt naar verwachting binnen 1-4 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verzonden met PostNL.

De levertijd per land, gerekend vanaf het moment van verzending, is als volgt:

-Nederland: 1-2 werkdagen

-België en Duitsland: 2-3 werkdagen

 

Bestellingen binnen Nederland

Wanneer je een bestelling met een bestelbedrag vanaf €35 plaatst, betaal je geen verzendkosten.

Bij een bestelbedrag onder de €35, is de hoogte van de verzendkosten voor bezorging binnen Nederland als volgt:

-Brievenbuspakket PostNL Track & Trace: €3,95. Deze kosten worden automatisch doorberekend tijdens het bestelproces. PostNL bezorgt brievenbuspakketten van dinsdag tot en met zaterdag. Je hoeft niet thuis te blijven voor de bezorging, aangezien deze zendingen door de brievenbus passen.

-PostNL pakket Track & Trace: €4,95. Deze verzendkosten worden alleen aan de klant doorberekend als er minstens een groot artikel (zoals een sieradenset verpakt in een geschenkdoos) wordt besteld en het bestelbedrag lager is dan €35. Deze kosten worden automatisch doorberekend tijdens het bestelproces. PostNL bezorgt deze reguliere pakketten van maandag tot en met zaterdag. Na de eerste bestelpoging van een regulier pakket zal deze de volgende dag bij het dichtstbijzijnde PostNL pick up point worden geleverd. Vanaf dat moment heb je 7 dagen om het pakket daar af te halen, anders zal het worden teruggestuurd naar ons magazijn.

België en Duitsland

De verzendkosten voor bestellingen met bestemming België of Duitsland bedragen €8,95, ongeacht de hoogte van het bestelbedrag.

Volgen bestelling

Alle bestellingen zijn te volgen via de Track & Trace code van PostNL. Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je de Track & Trace code per e-mail.

Adres wijzigen

Zodra de bestelling is geplaatst, is het helaas niet meer mogelijk om het bezorgadres te wijzigen.

Pakket niet geleverd?

Het kan zijn dat jouw pakket onderweg vertraging heeft opgelopen. Wij adviseren daarom om nog even af te wachten en de Track & Trace code van PostNL in de gaten te houden. Mocht het pakket uiteindelijk niet zijn ontvangen, neem dan per e-mail contact op met onze klantenservice.

Wanneer jouw bestelling wordt verzonden en dus ons atelier verlaat, ontvang je een mail met daarin de datum van verzending en de verwachten levertijd!

Ruilen & retour

Online aankopen via onze webshop kun je binnen veertien dagen na ontvangst retourneren. Voor verdere instructies over retouren kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Retourneren via PostNL: brievenbus vanaf €3,90 en pakketje vanaf €6,50.

 

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • Retourzendingen zijn voor eigen rekening.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in aan als deze in originele staat worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Wil je eerst even overleggen voordat je een item retour stuurt? Neem dan contact top met onze klantenservice via [email protected] 

Betalen

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Alle betalingen worden verzorgd door onze betaal provider Mollie.

Embrace Design accepteert de volgende betaalmethodes:

Ideal
Alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten.

Creditcard
Beschikbaar voor alle klanten. De volgende drie creditcards worden geaccepteerd: American Express of MasterCard of Visa. Embrace Design slaat geen creditcard gegevens op.

Apple Pay
Beschikbaar voor gebruikers van Apple devices.

Bancontact
Alleen beschikbaar voor Belgische klanten.

Giropay
Alleen beschikbaar voor Duitse klanten.

Het kan soms voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat met het betalen van je bestelling. Twijfel je of jouw betaling goed is doorgekomen?

Kijk dan allereerst je eigen bankafschriften na om te zien of het bedrag van je rekening is afgeschreven. Is dit niet het geval, dan is jouw bestelling niet bij ons doorgekomen en heb je ook niet betaald. Dit betekent dat je de bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw de betaling moet uitvoeren.

Twijfel je of jouw betaling goed is doorgekomen? Neem dan altijd even contact op met onze klantenservice. 

Producten & Collecties

Embrace Design staat voor kwaliteit en daarom zijn de meeste van onze sieraden gemaakt van stainless steel. Stainless steel, ook wel bekend als roestvrij of roestvast staal, kent veel voordelen. Stainless steel is allergievrij, wat betekent dat vrijwel iedereen deze sieraden zonder problemen kan dragen, ook wanneer je last hebt nikkelallergie. Nog een fijn voordeel is dat stainless steel armbanden geen onderhoud nodig hebben. Het materiaal is super stevig en gaat ontzettend lang mee.

Doordat wij gebruik maken van stainless steel, ook wel bekend als roestvrijstaal hebben jouw sieraden geen onderhoud nodig. Het materiaal is erg stevig en gaat ontzettend lang mee. 

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Wij helpen je graag verder! Neem contact op met onze klantenservice.