Over ons

Embrace Design

Sieraden label en webshop sinds 2005

Embrace Design is een Nederlands sieraden label en webshop voor de zelfbewuste vrouw. Al ruim 15 jaar ontwikkelt en produceert Embrace Design exclusieve sieraden in de eigen ateliers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen als zoetwaterparels, leer en suède. De kleuren crème, taupe, zand, ivoor, champagne, grijs en antraciet zijn een terugkerend beeld in de collecties. De combinaties van materialen en kleuren geven de sieraden van Embrace Design een klassieke, tijdloze uitstraling.

Embrace Design neemt een unieke plaats in op de markt omdat het er in slaagt modieuze designs te leveren, geproduceerd van hoogwaardige materialen, tegen een verrassend scherpe prijs. Daarnaast biedt Embrace Design haar afnemers een unieke en persoonlijke service.

Op dit moment is Embrace Design een van de snelst groeiende accessoire labels. Het merk is niet alleen in Nederland verkrijgbaar maar wordt inmiddels ook verkocht via een select aantal retailers in België, Italië, Spanje en zelfs de Verenigde Staten.

De accessoires van Embrace Design worden in verschillende landen geproduceerd, maar overal hanteert Embrace Design dezelfde richtlijnen voor de productie ervan. Embrace Design probeert daarbij de grootst mogelijke zorg voor mens, dier en milieu na te streven.

Als u geïnteresseerd bent om dealer te worden of als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het Embrace Design team.