Ga naar de inhoud

Over Embrace Design

Al meer dan 15 jaar ontwerpen en ontwikkelen wij sieraden in onze eigen ateliers. Hierbij maken we gebruik van materialen van hoge kwaliteit en maken we stijlvolle designs die we kunnen aanbieden voor een scherpe prijs. Want wij vinden dat jij die luxe verdient.

Tijdloze elegantie

Onze collectie bestaat uit sieraden met een classy en tijdloze uitstraling. Veelzijdige accessoires die je kunt mixen en matchen voor dagelijkse outfits én speciale gelegenheden. We volgen geen trends maar gaan voor tijdloze elegantie.

We gebruiken klassieke kleuren en duurzame materialen die lang mooi blijven. Denk aan stevig, krasvast roestvrijstaal, klassieke zoetwaterparels, natuursteen en 14 karaats gouden plating. Dat bieden we aan voor een voordelige prijs, want wij vinden dat elke vrouw luxe verdient.

Met een hart voor Zeeland

In samenwerking met Bomont, een grote retailketen in Zeeland, ontwikkelden wij in 2011 de eerste echte Zeeuwse knop sieradenlijn. Een collectie die volledig in het teken staat van het traditionele Zeeuwse knopje. We lieten ons inspireren door de rijke Zeeuwse cultuur en de traditionele klederdracht. Het resultaat is een prachtige collectie met diverse Zeeuwse knop sieraden. Kies een traditionele zilverkleurige ketting met Zeeuwse knop hanger, of ga voor een moderne en verfijnde Zeeuwse knop ketting met 14 karaats verguld laagje.

Lees meer over de materialen van onze sieraden

Roestvrij stalen sieraden. Hoe duurzaam zijn ze? Je leest het in onze blogpost.
Is roestvrij staal een duurzaam materiaal voor sieraden?

Sieraden zijn al sinds mensenheugenis een manier om ons te onderscheiden van anderen en onze persoon…

Wat is zirkonia en hoe gebruiken we het voor sieraden?

Zirkonia is een synthetische edelsteen die een populaire keuze is voor sieradenontwerpers. Het in ee…

Welke sieraden verkleuren niet? Je leest het in onze uitgebreide blogpost.
Welke sieraden verkleuren niet?

Wanneer je op zoek bent naar sieraden die niet verkleuren of afgeven op de huid, moet je goed oplett…

Retailers en verkooppunten

Naast onze webshop zijn onze accessoires ook te koop bij een select aantal retailers. Bekijk het dichtsbijzijnde verkooppunt op deze pagina.

Daarnaast werken we regelmatig samen met ondernemers voor het ontwikkelen van een custom sieradenlijn. Wil je meer informatie of weten wat de mogelijkheden zijn voor ondernemers? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.