ONTDEK EMBRACE DESIGN.

VOOR DE ZELFBEWUSTE VROUW MET GEVOEL VOOR STIJL

Nieuw

De audrey collectie

De Audrey armband is dé armband van dit moment. Ga je voor een rustige look of heb je zin in kleur? Met de armbanden uit de Audrey collectie kun je alle kanten op. De armband is gemaakt van stainless steel gecombineerd met emaille en heeft een verborgen sluiting aan de zijkant en een gegraveerd hartje.

Collections

Essential collectie

Bij de essential collectie staat de klassieke uitstraling en de hoogwaardige kwaliteit centraal.

Zeeuwse knop

In het voorjaar 2011 lanceerden we als eerste een Zeeuwse sieradenlijn. Alles is gemaakt met zorg en aandacht uit Zeeland voor jou.

CUSTOM MADE

Naast de classic collectie en de Zeeuwse knop collecties ontwerpen en produceren wij ook voor retailketens sieraden op maat.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En ontvang een welkomstkorting van 10% 

Ons verhaal

Embrace Design is een Nederlands Sieraden label. Al ruim 10 jaar ontwikkelt en produceert Embrace Design exclusieve sieraden in de eigen ateliers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen als zoetwaterparels, leer en suède. De kleuren crème, taupe, zand, ivoor, champagne, grijs en antraciet zijn een terugkerend beeld in de collecties. De terugkerende combinaties van materialen en kleuren geven de sieraden van Embrace Design een klassieke, tijdloze uitstraling.

Embrace Design neemt een unieke plaats in op de markt omdat het er in slaagt modieuze designs te leveren, geproduceerd van hoogwaardige materialen, tegen een verrassend scherpe prijs. Daarnaast biedt Embrace Design haar afnemers een unieke en persoonlijke service.

De accessoires van Embrace Design worden in verschillende landen geproduceerd, maar overal hanteert Embrace Design dezelfde richtlijnen voor de productie ervan. Embrace Design probeert daarbij de grootst mogelijke zorg voor mens, dier en milieu na te streven.

Instagram

Volg ons op Instagram en gebruik hashtag #embracedesign en kom ook in het Embrace Design lookbook!