Favourites by Catharina Ebbing

Favourites

By Catharina ebbing

“”Hoe leuk is dit? Mijn eigen pagina op de website van Embrace Design! Op deze pagina vind je mijn favoriete sieraden uit de sieraden webshop van Embrace Design.” Ben je benieuwd naar de favoriete sieraden van Catharina? Scrol dan snel verder en bestel ze gemakkelijk in de webshop om ook jouw outfits met de favoriete armbanden van Catharina te stijlen. 

Vergeet niet om Catharina en Embrace Design te taggen op social media met deze favourites! We vinden het superleuk om je te zien op onze socials met deze prachtige armbanden. 

Liefs,
Catharina

Bangle met hartjes bedel aan de voorkant en onzichtbare sluiting gemaakt van stainless steel, beschikbaar in rose of zilver.

Meghan

€29.95

De Meghan armband kan niet in jouw collectie ontbreken. Deze klassieke armband is gemaakt van brushed strainless steel en heeft ter decoratie twee bedeltjes in de vorm van een hart met Embrace Design erin gegraveerd. Deze armband draag je met heel veel liefde, elke dag weer!

Gouden of zilveren armband voor dames van stainless steel uit onze sieraden webshop.

JAZZ

€24.95

Deze Jazz armband is een echte essential die niet mag ontbreken in jouw collectie. Deze slanke ronde armband valt direct op door het mooie patroon dat op de hele armband is gegraveerd. De armband is eenvoudig te openen en sluiten door de onzichtbare sluiting aan de zijkant.