ONTDEK EMBRACE DESIGN

EEN TIJDLOZE SIERADEN WEBSHOP VOOR DE ZELFBEWUSTE VROUW

Nieuwe sieraden

Shop onze nieuwste kettingen de Hazel & Jeanette op onze website.

Sieraden webshop voor de moderne vrouw.

Shop jouw sieraden voor elke dag in de Embrace Design sieraden webshop. Met onze Essential Collectie vol tijdloze sieraden waaronder armbanden, kettingen en oorbellen maak jij jouw outfit helemaal af. Ben je op zoek naar unieke eyecatchers, neem dan een kijkje in onze Zeeuwse knop sieraden collectie. De Zeeuwse knoop is subtiel verwerkt als hanger in kettingen, oorbellen en armbanden. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod in trendy sleutelhangers voor aan jouw sleutelbos met een Zeeuws knoopje. Onze sieraden zijn verkrijgbaar in klassieke en tijdloze kleuren zoals zilver, goud of rosé goud. Bestel eenvoudig jouw favorite sieraden in de webshop, kies jouw betaalmethode en we leveren ze af bij je thuis.

Collecties

Brede bangle armband met glanzende afwerking van stainless steel in goud, zilver of rose.

ESSENTIAL SIERADEN

De essential collectie bestaat uit sieraden die classy én tijdloos zijn. Daarom zijn het echte musthaves om te hebben.

Zeeuwse knop sieraden set met armband en oorbellen van stainless steel waarin het Zeeuwse knoopje subtiel verwerkt is.

ZEEUWSE KNOP SIERADEN

De eerste echte Zeeuwse sieradenlijn. Alles is gemaakt met zorg en aandacht uit Zeeland voor jou.

Custom sieraden op aanvraag voor retailers en verkopers.

CUSTOM SIERADEN

Naast de essential -en de Zeeuwse knop collecties ontwerpen en produceren wij ook voor retailketens sieraden op maat.

Ons verhaal

Embrace Design is een Nederlands sieraden label. Al ruim 10 jaar ontwikkelt en produceert Embrace Design exclusieve sieraden in de eigen ateliers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen als stainless steel, emaille, zoetwaterparels, leer en suède. De kleuren crème, taupe, zand, ivoor, champagne, grijs en antraciet zijn een terugkerend beeld in de sieraden collecties. De terugkerende combinaties van materialen en kleuren geven de sieraden van Embrace Design een klassieke, tijdloze uitstraling.

Embrace Design neemt een unieke plaats in op de markt omdat het er in slaagt modieuze designs te leveren, geproduceerd van hoogwaardige materialen, tegen een verrassend scherpe prijs. Daarnaast biedt Embrace Design haar afnemers een unieke en persoonlijke service.

De accessoires van Embrace Design worden in verschillende landen geproduceerd, maar overal hanteert Embrace Design dezelfde richtlijnen voor de productie ervan. Embrace Design probeert daarbij de grootst mogelijke zorg voor mens, dier en milieu na te streven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En ontvang een welkomstkorting van 10%