Favourites by Catharina Ebbing

Favourites

By Catharina ebbing

“Hoe leuk is dit? Mijn eigen pagina op de website van Embrace Design! Op deze pagina vind je al mijn favoriete sieraden, waar ik al jaren mijn outfits mee af stijl en die ik met heel veel liefde draag.

Ik hoop dat er wat leuks bij zit voor je. Tag mij vooral ook in je stories! Ik vind het zó leuk om je foto’s voorbij te zien komen!”

Liefs,
Catharina

Meghan

€29.95

De Meghan armband kan niet in jouw collectie ontbreken. Deze klassieke armband is gemaakt van brushed strainless steel en heeft ter decoratie twee bedeltjes in de vorm van een hart met Embrace Design erin gegraveerd. Deze armband draag je met heel veel liefde, elke dag weer!

JAZZ

€24.95

Deze Jazz armband is een echte essential die niet mag ontbreken in jouw collectie. Deze slanke ronde armband valt direct op door het mooie patroon dat op de hele armband is gegraveerd. De armband is eenvoudig te openen en sluiten door de onzichtbare sluiting aan de zijkant. 

Julie

€29.95

Houd je van classy armbanden maar mag deze van jou wel opvallen? De Julie armband is een klassieke slavenarmband en is gemaakt van stainless steel. De sparkling in de afwerking zorgt voor een bijzonder effect. 

Alicia

€29.95

De Alicia armband is een prachtige infinity armband. Infinity is het symbool van oneindige liefde, daardoor ook ontzettend leuk om als cadeau te geven. De Alicia armband is gemaakt van stainless steel.