Ga naar de inhoud

Valentijnsdag cadeau-ideeën voor vrouwen

  Valentijnsdag komt eraan! Dé dag om jouw lief te laten merken hoeveel je om haar geeft. Of je nu lang of kort samen bent, van Valentijnsdag houdt of niet, een lieve verrassing is altijd welkom. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, want een kaart of brief met lieve woorden is misschien nog wel het meeste waard. Mocht je jouw vriendin toch willen verrassen met een mooi cadeau, dan zit je met sieraden altijd goed. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we hier mooie sieraden op een rij gezet met een symbolische betekenis die het beste samengaan met jouw liefdesverklaring aan haar.

  Valentijns armband met rozenkwarts

  Deze prachtige armbanden zijn net nieuw in onze collectie. De armbanden zijn gemaakt met kleine rozenkwarts natuursteentjes in lichtroze kleur. Rozenkwarts is in het bijzonder een natuursteen die symbool staat voor de liefde. Naast de liefelijke zachtroze kleur, worden eigenschappen zoals zachtheid, harmonie, liefde en vriendelijkheid aan deze natuursteen toegeschreven.

  Infinity bangle armband voor eeuwige liefde

  Een prachtige symbolische armband om cadeau te geven met jouw liefdesverklaring. Het infinity-symbool aan de voorkant van deze bangle armband staat voor oneindigheid. Daarnaast is de armband gemaakt van roestvrij staal. Een materiaalsoort waarvan je zeker weet dat het lang mooi blijft en wat goed tegen een stootje kan. Dat is natuurlijk wel zo fijn wanneer je een armband cadeau geeft die symbool staat voor jullie eeuwige liefde!

  Sieraden met hartjes als Valentijns cadeau

  Een hartje is hét symbool voor de liefde. Daarom zit je met een sieraad waar een hartje in verwerkt zit sowieso goed met jouw Valentijns verrassing! Bekijk deze luxe, 14 karaats vergulde sieraden met hartjes waarvan je zeker weet dat het een geslaagd cadeautje is voor de vrouw waar je van houdt.

  Wat je ook van plan bent om aan jouw geliefde te geven, een romantisch diner of een lief cadeau, vergeet vooral niet om haar te vertellen wat ze voor je betekent. We wensen je alvast een hele fijne Valentijnsdag.