Meteen naar de inhoud

Trendalert! Zilveren sieraden zijn de look voor winter 2022/2023

  Silver is the new gold!

  Wij dragen graag gouden sieraden, maar de in de herfst en winter collecties van merken zoals Givenchy en Prada zien we steeds meer zilveren sieraden en accenten, and we love the comeback! Zilver is namelijk niet alleen meer budget proof dan goud, het matcht ook nog eens perfect met de groene, blauwe en grijze tinten die je deze winter veel zult zien.

  How to style

  Zilveren sieraden zijn de perfect om te combineren met een casual outfit. Je kunt goud prima casual dragen, maar zilver geeft je look net die extra effortless en casual look. Zilver is een neutrale kleur en gaat goed met kleuren tinten, maar het past extra goed met kleuren die een koele ondertoon hebben. Denk aan blauw, grijsgroen en zwart. Kleuren die on-trend zijn voor de winter van 2022/2023. Komt dat even goed uit!

  Onze favoriete zilveren sieraden

  De beste sieraden zijn gemaakt van duurzame materialen die lang mooi blijven en hebben een tijdloos design waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Ook als trends weer veranderen. Wist je dat al onze zilverkleurige sieraden zijn gemaakt van stainless steel? Dit materiaal is krasvast en verkleurt niet. Bijkomend voordeel is dat dit ook nog eens zeer budget proof is. Bekijk hieronder onze all-time favorite zilveren bangle armbanden. Dit zijn klassieke armbanden met een subtiele sluiting die mooi aansluiten aan de pols.

  Mix en match zilveren sieraden

  Mix en match verschillende sieraden voor een speelse en unieke look die perfect past bij jouw persoonlijke stijl. Wij houden ervan om bangle armbanden te matchen met smalle kralenarmbandjes gemaakt van roestvrij stalen kralen. Al onze elastische armbanden hebben een stevig elastiek wat ook na een paar jaar zijn elasticiteit goed behoud.

  Do we need to say more?

  Zilveren sieraden zijn het accessoire voor de aankomende winter. Draag ze met koele kleuren en accessoires zoals zwarte laarsjes en een zwarte tas. Kies voor klassieke, stalen bangles of ga voor moderne stainless steel kralenarmbanden. Hoe dan ook, met zilveren sieraden zit je deze winter sowieso goed!