Ga naar de inhoud

De mooiste looks op Instagram

Wij vinden het fantastisch om te zien hoe tevreden klanten onze armbanden stijlen met hun outfits. Wil je inspiratie opdoen en zien hoe anderen onze sieraden dragen? Bekijk hier onze favoriete looks met Embrace Design sieraden op Instagram en shop ze online in de webshop.

Shop de look van Diede

Diede draagt onze klassieke bangle armband Amber in het zilver en combineert deze prachtig met een trui in neutrale kleur en denim. We love it!

Deze armband is gemaakt van roestvrij staal en heeft een subtiele opening aan de zijkant waardoor de bangle mooi aansluit aan de pols.

Shop de look van Stephanie

Wij houden van mixen en matchen en Stephanie ook! Ze maakte deze mooie combinatie met onze armband Alicia in het goud en Daphne met zwarte binnenkant.

Shop de look van Lobke

Lobke combineert onze sparkling bangle Charlotte op een speelse manier met verschillende armbandjes. Door te mixen en matchen maak je elke dag een nieuwe combinatie die perfect aansluit bij jouw eigen stijl.

Hoe stijl jij onze sieraden?

Wil jij hier ook tussen staan met jouw Embrace Design sieraden en een link naar jouw Instagram profiel? Zorg dat jouw profiel op openbaar staat en tag @embrace_design in jouw post met onze sieraden. Dan maak je ook nog eens kans op € 25,- shoptegoed. We kunnen niet wachten om jouw foto’s te zien!